Глушилки окупантам не допоможуть: "Подарунок" від США, або Нищівний удар по пропагандистській машині Кремля

США надали Києву обладнання для телемовлення в окупованих Криму та Донбасі.

Кремлівські пропаганд*ни в істериці через подарунок Вашингтона Києву, передають Патріоти України з посиланням на прес-службу посольства США в Україні.

В Україну з робочим візитом прибув заступник держсекретаря США Джордж Кент. І не з порожніми руками. Він привіз потужне обладнання, яке дозволить розширити зону українського телемовлення і на окуповані Росією Донбас і Крим. "Уже 5 років мільйони українців проживають на територіях, контрольованих Росією і її поплічниками. Ці люди відрізані від інформаційного простору України. Не дивно, що однією з перших цілей, які Росія планувала підірвати на Донбасі в 2014 році, була головна українська телевежа на Карачуні. Недостовірна інформація, яку поширює РФ, націлена на підрив України як успішної, незалежної держави і утримання її в рамках так званого "русского мира"" - заявив Кент.

Він запевнив, що США підтримують свободу медіа в Україні не тільки словом, а й ділом. Так, з його слів, Києву вже передано обладнання, яке дозволить розширити радіус мовлення українських телеканалів на захоплені Росією території України. "Воно забезпечить якісний контент для більш ніж 4 мільйонів жителів України на півдні та сході. Мова, в тому числі, і про 2 мільйони людей, які сьогодні не мають доступу до українського мовлення", - уточнив помічник держсекретаря США.

"Це інвестиція, яку ми сьогодні робимо разом, допоможе забезпечити більш сильну і об'єднану Україну в майбутньому", - констатував Кент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...