"Глибоко засмучений та стурбований". Вінценосний дідусь відвернувся від принца Гаррі та Меган Маркл

Принца Філіпа засмутило рішення онука з дружиною залишити родину заради життя у США.

Королівський біограф Інгрід Сьюард у своїй новій біографії розповіла, що принц Філіп був «збентежений та глибоко засмучений», дізнавшись про Мегзіт. Близькі стосунки чоловіка королеви Єлизавети з онуком не відновилися дотепер. Герцог Единбурзький не міг зрозуміти, чому принц Гаррі захотів покинути родину, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами Сьюард, яка написала понад дванадцять книжок про королівську родину, з самого початку принц Філіп полюбив Меган Маркл. Герцог доклав величезних зусиль, щоб побувати на весіллі пари в Віндзорі, попри те, що за кілька тижнів до цього йому зробили операцію на стегні. Тепер він почав порівнювати Маркл з Уолліс Сімпсон — коханою короля Едуарда, заради одруження на якій йому довелося відректися від престолу. Саме тому влада перейшла до батька Єлизавети II, а після і до неї самої.

«Філіпа засмутило рішення Гаррі та Меган залишити родину заради життя в США. Він також був глибоко стурбований тим, що пара не порадилася з королевою, зробивши сенсаційну заяву. Поведінка онука йому абсолютно незрозуміла, тому стосунки зіпсувалися. Герцог завжди захищав королеву, тому, якщо хтось її засмучує, вони засмучують і його. Він також не брав участі в сімейних зборах, на яких вирішувалася доля герцогів Сассекських. Герцога розчарувала відмова Меган підтримати монархію і свого чоловіка», — цитує королівського експерта видання Vanityfair.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...