"Годі спостерігати за сусідом! Це шизофренія!": Культовий російський музикант пророкує РФ майбутнє "в обнімку з Північною Кореєю"

Лідер легендарного російського рок-гурту "ДДТ" Юрій Шевчук закликав росіян більше займатися питаннями власної країни і менше стежити за тим, що відбувається в Україні.

Юрій Шевчук

"Яку праску не ввімкнеш, всюди лише одне: Україна, Україна ... Нескінченно, Україна. Ну, скільки можна?! Може, вони самі розберуться? Люблять нам втирати, що в містах на Дніпрі все погано. А в нас що, все так ідеально? Відмінні дороги, чисті міста, високі пенсії, найкращі у світі медицина і освіта, некорумпована бюрократія, високотехнологічні виробництва? Щоб будувати світлу, чисту, освічену, багату Росію, не потрібно від ранку до ночі істерично спостерігати за сусідом. Це шизофренія. Займімося своїми проблемами", - заявив в інтерв'ю російським журналістам Шевчук, передають Патріоти України.

Крім того, Шевчук висловив сподівання, що незабаром Росія і Україна завершать війну на Донбасі: "Ось Зеленського обрали, можливо, в нього вистачить здоров'я домовитися з Путіним і повернути їм усе до миру, якого прості люди давно чекають і в Москві, і в Києві, і особливо на Донбасі. Достатньо крові. У майбутньому все вирішиться, в чиїй країні буде краще жити, туди всі і потягнуться. А зараз не правда рулить - пропаганда. Яструби, слуги війни, відволікають наші народи від внутрішніх проблем. Щоб зберегти свою владу".

Легендарний музикант різко розкритикував ситуацію, що склалася в його країні: "Приїжджаєш у березні із "загниваючої Європи" в чудовий Пітер, що окриляє своєю прекрасною архітектурою, і перше, що кидається в око: жахлива грязюка. Все брудне - машини, будинки, собаче лайно всюди літає, машини на газонах, сміття в лісах, звалища, смітники - ставлення до природи варварське, споживче".

При цьому майбутнє рідної країни Шевчук сприймає в похмурих фарбах: "Ми мужні і сповнені духу, але відстаємо технологічно від передових країн світу, і з такою соціально-економічною політикою опинимося на дні, на задвірках, в обнімку з Північною Кореєю. При цьому ще й прірва між багатими і бідними катастрофічно зростає. Середні зарплати в багатьох містах не більш ніж п'ятнадцять-двадцять тисяч (приблизно 7-10 тисяч гривень. - ред.) - ну, що це таке? А в цей час різні нафтогазові менеджери і попса заробляють мільйони доларів на рік".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...