"Годинник цокає, Царьов вже вимагає оголосити війну Україні", - політолог

Кремль незабаром почне посилення тиску на Київ, в тому числі за допомогою своїх "агентів" в країні, переконаний експерт.

Тарас Березовець

В анексованому Криму посилюється проблема дефіциту прісної води. І Україні варто готуватись до тиску з боку Москви. Таку думку у своєму каналі в Telegram висловив відомий український політолог Тарас Березовець, передають Патріоти України.

Він звернув увагу на повідомлення російських ЗМІ про те, що запасів води в анексованому Криму залишилося на лічені дні. До кризи призвела посуха і мілітаризація Росією українського півострова, через які Сімферополь, Ялта, Євпаторія, Алушта та інші кримські міста відчувають гострий дефіцит ресурсу. "Води на окупованому півострові залишилося на тиждень. І годинник цокає", - написав Березовець.

Він запевнив, що Кремль незабаром почне посилення тиску на Київ, в тому числі за допомогою своїх "агентів" в країні. "Передбачаю: зовсім скоро вся "кремлівська мережа", медведчуки, мураєви, бондаренки, ківи тощо, в один голос почнуть кричати про "гуманітарну катастрофу" і необхідність терміново дати воду до Криму без всяких умов з "гуманітарних міркувань"... Кримська вода - це буде дуже показовий тест на приналежність до "кремлівської мережі". Уважно спостерігаємо", - уточнив політолог.

Він звернув увагу на те, що колишній депутат Ради, сепаратист і творець "Новоросії" Олег Царьов вже закликає Кремль оголосити війну Україні, щоб отримати воду. "Все сходиться в одну точку", - констатував Березовець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...