Голлівудська зірка відзначилась зворушливою заявою про Україну

У семирічному віці майбутня зірка переїхала з України до США, проте, як зізналася Куніс, думала, що її сім'я всього лише буде жити на іншій вулиці.

Американська актриса з українським корінням Міла Куніс разом із чоловіком, актором Ештоном Катчером відвідала Україну та виступила на форумі YES у Києві, передають Патріоти України.

"Україна чудова, я люблю цю країну. Нехай закінчиться війна і все буде чудово. Війна закінчиться, питання тільки коли", – сказала вона під час виступу.

У семирічному віці зірка переїхала з України до США, проте, як зізналася Куніс, думала, що її сім'я всього лише буде жити на іншій вулиці. "Спочатку потягом до Москви, а я ніколи до цього не їздила на потязі. А коли я побачила афроамериканця, у мене як дар мови зник... Батьки говорили, що я кожен день плакала в Америці, але я цього не пам'ятаю", – розповіла вона.

Дівчина додала, що швидко вивчила мову, і вже в 6-му класі почала займатися акторством: "Мене не приймали на ролі багаторазово. Але це не було катастрофою, я йшла далі".

"Я досі думаю, що я бідна. Досі купую все на розпродажах, маю якісь купони. Коли ростеш у бідності, думаєш, що бідна все життя", – зізналася вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...