"Голос країни-10": Як пройшли останні "вокальні бої" і хто покинув проект (відео)

У 9 випуску шоу тренери вирішили, хто візьме участь в прямих ефірах.

15 березня на "Голосі країни-10" пройшли останні "вокальні бої" - етап шоу, в якому пари учасників змагалися за право залишитися в командах MONATIK'а, Тіни Кароль, Дана Балана і Потапа з Настею, передають Патріоти України з посиланням на TheLime.

Білоруска Олександра Гаруп з команди Дана Балана зустрілася на сцені з китайським студентом на ім'я Сюй Чуань Юн, що виконав на прослуховуваннях Океан Ельзи. Юнак не зміг стримати сліз, оскільки через епідемію коронавірусу рідні не можуть приїхати в Україну і підтримати його. "У світі зараз епідемія, я дуже переживаю за своїх земляків. Хочу підтримати і заспівати для них", - сказав він. Дует виконав пісню NK "Тримай", і хоча обидва учасники показали свої сильні боку, вибір тренера упав на Сюя."Біла королева" "Голосу країни" вибрала для своїх підопічних Уляни Горбачевської і співочого юриста Романа Клюби українську народну пісню "Ой там на горі". Ефектна постановка вразила тренерів, але в своїй команді Тіна Кароль вирішила залишити голосисту Уляну."Українська Біллі Айліш" Тоня Сова і мультиінструменталіст з дитячого будинку Сергій Асафатов виконали пісню, яка раніше не звучала на шоу "Голос країни" - "Сансара" групи Баста. Виступ учасників до сліз зворушив MONATIK'a, але продовжити роботу він вирішив з Сергієм. Настя Каменських, в свою чергу, врятувала Тоню за допомогою "крадіжки".Грузинський учасник Ваха Вахтангішвілі і Коробко Юлія з команди Потапа і Насті виконали пісню "Не люби мне мозги". Сильні голоси і виразне аранжування сподобалася тренерам і глядачам. Потап вийшов на сцену і заспівав зі своїми підопічними, а його дружина в цей час запально станцювала з Юрієм Горбуновим. Участь в проекті продовжила Юлія.Закінчили вокальні бої фаворитка 10 сезону "Голосу країни" Ольга Мельник і офіцер ЗСУ Василь Процюк. Разом вони виконали пісню Скрябіна "Спи собі сама", хоч через панічну атаку дівчина ледь не зірвала виступ. Впоравшись зі сльозами, вона вийшла на сцену босоніж, а галантний суперник всіляко її підтримував. Також за Олю заступились Дан Балан, Настя Каменських й сама Тіна Кароль, тому її ми побачимо в прямих ефірах шоу.Так, за підсумками 9 випуску "Голосу країни-10" шоу покинули такі учасники:

  • Єгор Шагако (команда Потапа і Насті)
  • Олександра Гаруп (команда Дана Балана)
  • Руслан Клюба (команда Тіни Кароль)
  • Ксенія Бугу (команда Тіни Кароль)
  • Тетяна Нечай (Команда Потапа і Насті)
  • Ваха Вахтангішвілі (Команда Потапа і Насті)
  • Анна Безгалова (команда Дана Балана)
  • Руслан Опанасенко (команда MONATIK'a)
  • Анна Боршівська (команда Потапа і Насті)
  • Андрій Подкалюк (команда Тіни Кароль)
  • Анна Трубецкая (команда Тіни Кароль)
  • Оленка Крутієнко (команда Потапа і Насті)
  • Карина Арбельяні (команда Дана Балана)
  • Зоряна Атлас (команда MONATIK'a)
  • Василь Процюк (команда Тіни Кароль)

Наступний випуск вокального шоу "Голос країни-10" дивіться вже наступної неділі, 22 березня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...