"Голос країни-11": "Гуцулка Ксеня" у виконанні блогера з Чернівців приголомшила всіх присутніх (відео)

Тьома Паучек зміг розвернути усі чотири крісла.

У першому ефірі 11-го сезону "Голосу країни" поборовся за увагу тренерів і блогер Тьома Паучек, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

20-річний мешканець Чернівців незадовго до участі у "сліпих прослуховуваннях" написав пісню "Звернення до Монатіка", яку опублікував у мережі. Тоді він мріяв лише про те, щоб його улюблений артист її побачив. MONATIK не лише її почув, а й запросив артиста на свій концерт. Хлопець став відомим у мережі YouTube після того, як заспівав пісню "Валентинка", яка вже набрала понад 17 мільйонів переглядів.

"Я з великою повагою ставлюся до цього артиста, оскільки він – прорив українського шоубізнесу. Якщо чесно, мені дуже хвилююче виступати перед справжніми легендами. Щоб вони здивувалися, я зробив спеціально нове аранжування легендарної української пісні. Дуже хочеться розвернути усі чотири крісла", - поділився Тьома

На шоу блогер прийшов, щоб дати нове дихання українським народним пісням та виконав народний хіт "Гуцулка Ксеня".Тьомі вдалося розвернути усі тренерські крісла. MONATIK одразу пригадав талановитого хлопця. Зі свого боку, блогер подарував кумиру панаму, оскільки Дмитро обожнює головні убори, та заявив, що йде до команди мультиартиста.

Після виступу хлопця на екрані з’явився син Тіни Кароль Веніамін. Хлопчик поспілкувався відеозв’язком із тренерами та поділився, що вболіває лише за команду своєї зіркової мами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...