"Голос" втрачає голоси: Свіже опитування показало, які партії проходять до Ради

До Верховної Ради можуть потрапити чотири партії: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – "За Життя", "Європейська Солідарність", "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Про це свідчать результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) з 25 червня по 7 липня, передають Патріоти України.

Так, 48,5% респондентів проголосували б за партію "Слуга народу", 14,1% – за "Опозиційну платформу – "За Життя", 9,2% – за партію "Європейська Солідарність", 6,2% – за політсилу "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

Партія "Голос" наразі має 4,4% підтримки, а "Сила і честь" - 4,1%. Всі інші партії не набирають навіть понад 2,5%.

Опитування КМІС проходило з 25 червня по 7 липня. Методом особистого інтерв'ю соціологи опитали 2004 респонденти, що мешкають у 129 населених пунктах усіх регіонів України (крім АР Крим) від 18 років.

У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,8% – для показників близьких до 25%, 2,0% – для показників близьких до 10%, 1,4% – для показників близьких до 5%.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...