Голосно плакав: У Бердичеві п'яна мати побила немовля (відео)

У поліції жінка пояснила, що так вона заспокоювала дитину.

У Бердичеві Житомирської області випадкові перехожі стали свідками кричущого інциденту. Нетвереза жінка, яка знаходилася на вулиці з двома дітьми, почала бити свого 10-місячного сина за те, що той голосно плакав, передають Патріоти України з посиланням на Бердичів.biz.

Інцидент стався в місцевому парку культури та відпочинку. Жінка, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, гуляла з дітьми у зоні відпочинку. Один з малюків був у візку. Раптом жінка зупинилася і почала бити немовляти, завдавати удари по голові. Перехожі спробували заступитися за дітей, а також зняли подію на відео.

На відео, яке зняв Денис Заремський, видно, як жінка спочатку нервово трясе коляскою, а потім завдає малюкові удари по голові. Очевидці події викликали поліцію і в парк прибув ювенальний інспектор.

Було встановлено, що горе-мати перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Її доставили в травмпункт і зробили аналіз на алкоголь - в крові було виявлено не менше 2,86 проміле алкоголю. У парку жінка перебувала зі своїми двома дітьми – одному три роки, другому-10 місяців.

"Працівник поліції намагався розмістити дітей у відділенні міської лікарні, оскільки не хотів залишати їх з неадекватною матір'ю, а її відправити у витверезник. Однак дитячий лікар відмовилася", - повідомляє видання.

Співробітникові поліції довелося скласти тільки протокол на матір за статтею 184 (Невиконання батьківських обов'язків) і відпустити жінку разом з дітьми додому. Як пояснила вона співробітникові поліції, таким чином вона "заспокоює" свого малюка, через те, що він постійно плаче.

Відомо, що жінка неодноразово притягувалася до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків та за деякими даними, вона вже перебуває на обліку в соціальних службах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...