Голова британського уряду обговорила з Зеленським спільну взаємодію для стримування російської агресії

23 квітня Мей провела телефонну розмову із Зеленським, аби привітати його з успіхом на президентських виборах в Україні.

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей у телефонній розмові з обраним президентом України, який ще не вступив на посаду, Володимиром Зеленським, заявила про бажання розширити співпрацю між двома країнами у галузі оборони і безпеки, передають Патріоти України з посиланням на сайт британського уряду.

Зокрема, вона запевнила Зеленського в підтримці Британією його майбутнього президентства та демократичного майбутнього України, а також висловила готовність продовжувати та посилювати поточне глибоке партнерство між країнами у різних сферах.

"Прем'єр-міністр знову підтвердила підтримку суверенітету і територіальної цілісності України та бажання розширити без того значну співпрацю у галузі оборони і безпеки. Прем'єр-міністр наголосила на важливості двох наших країн спільно взаємодіяти разом з міжнародною спільнотою для стримування російської агресії", - йдеться у повідомленні.

Також Мей запросила Зеленського відвідати Британію якомога скоріше, і вони домовилися підтримувати активний зв'язок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...