Голова партії "Слуга народу" розповів про особливий статус Донбасу, новий уряд і Зеленського

​Дмитро Разумков, який може очолити Верховну Раду, дав інтерв'ю іноземним ЗМІ.
Дмитро Разумков

Разумков розповів про своє бачення майбутнього Донбасу, Криму і новий уряд, передають Патріоти України.

"Президент не їздить з мигалками, президент стоїть в пробках"
"Щоб ви розуміли: президент не їздить з мигалками, президент стоїть в пробках. Можемо провести паралель між нашими державами, і це будуть абсолютно дві різні історії. І я не думаю, що цим можуть похвалитися багато країн".
Про Донбас і Крим
"Всі ми хотіли б, щоб настав мир, щоб Донбас і Крим повернулися в Україну. На жаль, це не вирішується законами".
Що стосується особливо статусу Донбасу, то Разумков зазначив, що "у війні це не питання законів". "Це питання бажання. Бажання закінчити цю війну. В української сторони воно є. На жаль, не у всіх учасників цього процесу ми спостерігаємо це бажання. Тут більше питання дипломатії, санкційного тиску, питання внутрішньої політики, пов'язані з боротьбою з корупцією, з інформаційної політикою, з економікою, інфраструктурою, соціальною політикою. Це цілий комплекс завдань, які потрібно буде виконати і які дозволять швидше повернути тимчасово окуповані території".
Про склад нового уряду

"Про це ще рано говорити. Нам потрібно буде зайти в парламент, щоб представити прем'єра, і паралельно буде представлений новий кабінет міністрів України".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...