Головна надія Ху*ла: Ексміністр озвучив ціль Медведчука в Україні (відео)

Насправді в українській політиці нічого передбачити не можна, переконаний ексочільник зовнішньополітичного відомства.

Лідер партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук хоче "перезавантажити" Україну за своєю логікою і отримати особливу роль, на що і сподівається його кум, президент Росії Володимир Путін. Таку думку висловив ексміністр закордонних справ України Павло Клімкін у ефірі програми "Рандеву з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

Він відповів на запитання журналістки про те, що Медведчуку потрібно від України. "Я думаю, що в нього є абсолютно чітка логіка і на відміну від багатьох він її ніколи не приховував. Як агент російського впливу він хоче перезавантажити Україну в іншу федеральну логіку і грати у цій федеральній логіці особливу роль, спираючись на свої контакти з Путіним і російською елітою", – сказав Клімкін.

За його словами, якщо б Соколова особисто запитала Медведчука про його ціль, той сказав би зовсім інші слова, але логіка залишилась би такою ж. "Він реально в це вірить, він хоче свою роль якимось чином монетизувати. Монетизувати не тільки у грошах, але й політично. І думаю, що Путін ще не залишив останніх надій на те, що Медведчук якусь роль для України буде грати. Напевно, не особисто, а як член певної команди", – додав Клімкін.

Він також відзначив, що насправді в українській політиці нічого передбачити не можна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...