"Головне - не розмова, а дія!": Учасник АТО озвучив очікування від зустрічі Зеленського з Путіним (відео)

На думку учасника АТО, у Зеленського немає причин не зустрічатися з Путіним.

Мартін Брест

Відомий блогер і учасник бойових дій на Донбасі Мартін Брест порадив президенту України Володимиру Зеленському "тримати удар" на зустрічі з президентом Росії Володимиром Путіним. "Треба тримати удар. Він (Путін. – ред.) теж людина з плоті й крові, він теж вранці ходить до туалету. Тому не бачу проблем з ним побачитися і поговорити особисто", – висловився Мартін в програмі "Гостре питання" на ObozTV, передають Патріоти України.

На думку учасника АТО, у Зеленського немає причин не зустрічатися з Путіним. "Вони в принципі і так бачаться. Тільки по телефону розмовляють. Тому не бачу жодної різниці, якщо вони побачаться наживо", – зазначив він.

При цьому Мартін Брест вважає, що українцям не варто вигадувати якихось очікувань від майбутньої зустрічі Зеленського з Путіним, бо це "оперування нестачею інформації". "Уявімо на секунду, що Путін "задавить" Зеленського досвідом – все ж таки людина 20 років при владі. Залякає, нахамить... Що завгодно може статися. Але це всього лише розмова. Головне – не розмова, а дія", – пояснив блогер.

"Чого нам очікувати від цієї зустрічі? Правильна і чесна відповідь: "Ми не знаємо". Не просто "я не знаю". 98% людей не знають", – наголосив він.

"Путін, упевнений, знає. Все-таки ми маємо справу з дуже досвідченою людиною. А Зеленський... Не має значення, знає він чи ні. Все одно, рано чи пізно, думаю, ця зустріч відбудеться. Підсумок їхньої розмови буде просто підсумком розмови. Але аж ніяк не тим, що в подальшому відбуватиметься в Росії, в Україні та між нашими країнами", – додав Брест.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...