Головні перемоги попереду? Ломаченко після сенсаційної поразки від Лопеса звернувся до вболівальників

12-раундовий поєдинок Ломаченка і Лопеса відбувся на арені MGM Grand в американському Лас-Вегасі і завершився перемогою уродженця Гондурасу за очками 116:112, 119:109, 117:111.

Український боксер Василь Ломаченко (14-2, 10 КО) після сенсаційної поразки в бою за титул абсолютного чемпіона світу від Теофімо Лопеса (16-0, 12 КО) подякував уболівальникам за підтримку. У себе на сторінці в Instagram 32-річний уродженець Білгород-Дністровського зазначив, що головні перемоги у нього ще попереду, передають Патріоти України.

"Дякую всім за підтримку! Один складний поєдинок не може перекреслити весь пройдений чемпіонський шлях! Головні перемоги ще попереду", – написав Лома.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...