Головний "радикал" країни порівняв Зеленського з Януковичем і звинуватив в узурпації влади

Ляшко також наполягає, що указ Зеленського про розпуск Верховної ради - "неконституційний і незаконний".

Опальний народний депутат Олег Ляшко, який вчора затіяв істерику в Адміністрації президента, обізвав Володимира Зеленського другим Януковичем, який у 2010 році змінив Конституцію під себе. "Зеленський і його оточення йдуть шляхом Януковича - користуючись своїм тимчасовим високим рейтингом, намагаються рейдернути парламент, щоб захопити владу в Україні. Це називається узурпація державної влади, що прямо заборонено ст. 5 Конституції України. Правоохоронні органи, паралізовані рейтингом Зе, не виконують свої конституційні обов'язки і не протидіють узурпатора", - написав на своїй сторінці в Facebook Олег Ляшко, передають Патріоти України.
Ляшко також наполягає, що указ Зеленського про розпуск Верховної ради - "неконституційний і незаконний". "Не дивлячись на те, що указ про розпуск парламенту не конституційний, наша команда йде на вибори. Ми йдемо, щоб в новому парламенті зупинити реванш регіоналів, не дати скасувати закон про українську мову і не допустити продажу землі", - уточнив радикал.
Резюмуючи, ображений на Зеленського за заборону знімати на смартфон і транслювати зустріч нового президента і глав фракцій, яка пройшла вчора, Ляшко оголосив про те, що його партія розпочинає збір підписів під зверненням до Конституційного суду з тим, щоб визнати незаконним указ президента про розпуск Верховної Ради.
Слід зазначити, що дане повідомлення Ляшка в Facebook почали активно коментувати громадяни, при цьому багато хто накинувся саме на нього, дорікаючи тим, що він за роки президентства Порошенка не намагався знімати на відео зустрічі з ним. "Чого ж ви не знімали, на засіданнях у Порошенка всі ці 5 років", - підкреслив Дмитро Рудченко.

"Олеже вы что сума сошли, сравниваете Зе с януком, вам все не такие, а вы начните с себя, а вы какой? Вы считаете себя лучше всех? А народ так не думает", - написала Жанна Ступак.

Ляшку також дорікнули в тому, що він просто боїться втратити можливість їсти із загальної годівниці. "Ох як же ви боїтеся, що вас відлучать від кормушки. Що ж ви будете робити? Ви ж нічого більше не вмієте як репетувати. От тільки галас ваш пустий і нікчемний. Толку з вас,як з козла молока", - думает Инна Витальевна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...