Головний військовий прокурор порівняв своїх підлеглих з армією Бездоганних з "Гри престолів" (відео)

Складається враження, що Матіос у вигляді Дейнеріс звітує перед своїми прокурорами.

Анатолій Матіос, головний військовий прокурор України оприлюднив відеоролик, в якому його підлеглих порівняли з армією дотракійців і Бездоганних з серіалу "Гра престолів", передають Патріоти України.
Для цього використовували уривок з останньої серії восьмого сезону "Ігри престолів", в якому королева Дейенеріс виголосила промову до війська дотракійцев і Бездоганних перед зруйнованим Червоним замком.
При цьому замість перекладу мови Дейнеріс в субтитрах міститься інформація про роботу військової прокуратури за вказаний період. Так, складається враження, що Матіос у вигляді Дейенеріс звітує перед своїми прокурорами.

"Серед 683 військових прокурорів у мене працює один особливо талановитий офіцер. Звуть його Андрій Давидченко. Саме він згенерував слайди про роботу ВП ГПУ за п'ять років війни (2014-2019). Тільки ... - йому цього здалося мало. Каже, що це сухо і може бути цікаво лише вузькому колу спеців і спраглим реальної інформації, іноземним амбасади і їх військовим аташе. Вночі взяв і змонтував якийсь тизер до слайдів - "Дейнеріс і ВП". Нижче посилання і сухі цифри, за якими кров, піт і точно не солодка, як може комусь здаватися життя і служба військових пуття роров", - йдеться в повідомленні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...