Голож*пим туристам Путіна на півострові не раді: Росіяни їдуть до Криму, щоб заощадити

В окупованому РФ Криму помітили таку тенденцію: російські туристи частіше приїжджають на своєму автомобілі, зупиняються в готелі, вибираючи недорогі номери, привозять продукти з собою і менше витрачають грошей на алкоголь.

Така економія ставить під сумнів рентабельність багатьох об'єктів, особливо тих, які в очікуванні рекордного зростання турпотоку, вклалися в розширення бізнесу. Виручка готельєрів впала на 20-40% в порівнянні з 2018 роком, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Експерти вважають таку ситуацію прогнозованою - відкриття Кримського моста привернуло саму бюджетну категорію туристів. При цьому багато готелів підняли прайси в очікуванні напливу клієнтів, ціни на продукти також не виглядають для відпочиваючих привабливими, особливо в курортних селищах.

Тим часом Володимир Путін, президент РФ, під час заворушень в Москві втік до Криму: відвідав організоване мотоклубом «Нічні вовки» міжнародне байк-шоу «Тінь Вавилона» і подивився виставу «Грифон» на сцені Державного музею-заповідника «Херсонес Таврійський».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...