Горбачов розповів про головну помилку Лукашенка

Лукашенко запізно почав перемовини з трудовими колективами.

Президент Білорусі Олександр Лукашенко припустився помилки, запізно звернувшись за підтримкою до трудових колективів. Про це розповів колишній президент СРСР Михайло Горбачов у інтерв'ю росЗМІ, передають Патріоти України.

За словами політика, в минулому він також намагався заручитися підтримкою працівників підприємств, проте своєї мети йому досягти не вдалося. Лукашенко запізнився з такою ініціативою.

"Лукашенко за підтримкою звернувся до робітників промислових підприємств. Але, здається, пізно", - вважає Горбачов.

Останній керівник Радянського Союзу стверджує, що рішення залишити свій пост для нього було добровільним - політик не хотів, щоб на території країни відбулася громадянська війна.

"Пішов, але тільки щоб уникнути розколу і нашої внутрішньої війни", - сказав Горбачов, додавши, що такий крок дозволив уникнути серйозної кризи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...