Постраждала дмитрова честь: Гордон подав до суду на свою колегу

Причина конфлікту - інтервʼю Соколової з Балашовим.

Дмитро Гордон і Яніна Соколова

Журналіст Дмитро Гордон подав до суду на свою колегу Яніну Соколову через інтерв'ю на її проекті «Рандеву» з лідером партії «5.10» Геннадієм Балашовим, яке відбулося в березні. Про це Соколова повідомила у Facebook, передають Патріоти України.

«Дмитро Гордон подав до суду на мене і мій продукт Рандеву, який виходить на 5 каналі. Ми - відповідач 2 у позові. Після пана Балашова. Клас... Ціна питання: 1 мільйон гривень. Причина: зазіхання на його честь і гідність, ділову репутацію і т.д.» - зазначила вона.

Також Соколова розповіла, який момент інтерв'ю міг стати причиною подання позову. «У ньому останній заявив що ніби-то пан Гордон і пан Смешко - є проєктами Віктора Медвечука і працюють в одній команді на користь кума Путіна. Акцентую: це було сказане ротом пана Балашова. Не мною, не у супровідній начитці. А саме гостем. Конфлікт між паном Балашовим і паном Гордоном - давня історія. І нехай чубляться, це їхнє право», - підкреслила вона.Журналістка уточнила, що її інтереси погодився представляти російський адвокат Ілля Новіков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...