Горілка як мікстура: Комаровський розповів, як правильно лікувати COVID-19 за допомогою алкоголю

Все добре - що в міру...

Євген Комаровський стверджує, що допомогти при коронавирусній хворобі може алкоголь. Однак далеко не у всіх випадках. Про це лікар розповів на своєму YouTube-акаунті, передають Патріоти України.

Комаровський запевняє, що в даному випадку велику роль відіграє страх, що вселяють звідусіль. Якщо у людини легка форма коронавирусної інфекції та температура трохи вище 37 - хвороба, швидше за все, пройде швидко й без вживання будь-чого.

"От Ви весь переляканий, сидите, тремтите, надивившись телевізор, і тут випиваєте горілки та коронавірусна інфекція вже не здається такою страшною і світ взагалі не поганий і можна жити. Тому бессимтомна форма коронавірусу у здорової людини від 40 до 76 можливо і лікується 100 мл якісної горілки", - зазначив доктор.

При цьому лікар не рекомендує вдаватися до такого методу, оскільки зловживання спиртним призводить до розвитку неприємних хвороб. Давно доведено, що з вживанням алкоголю пов'язане збільшення ризику розвитку раку молочної залози, губи, язика, стравоходу, печінки, шлунку, сечового міхура.

"В статистичній вибірці немає достатніх даних про те, як 150 грам горілки впливають на здоров'я коронавирусного хворого в умовах дефіциту кисню і температури вище 39", - резюмував лікар.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...