Господині на замітку: 5 простих страв, які ми все життя готували неправильно

Помилки кулінарії, які допускає кожен.

Ви коли-небудь звертали увагу, що деякі страви постійно то розварюються, то розсипаються, то виходять дуже солоними? Вся справа в тому, що багато простих речей ми постійно готуємо і подаємо абсолютно невірно. Як цього уникнути, - передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Сир фета часто здається дуже солоним, також розсіл з коробки іноді потрапляє в салати та інші страви і змінює їх смак. Як же цього уникнути? Все дуже просто - виявляється, перед додаванням в блюдо фету потрібно обов'язково промивати водою. Тоді смак сиру буде набагато приємнішим і розсіл нікуди не потрапить.

Коли ви смажите бекон, чи завжди він рівномірно проготовлюється? Скоріше за все ні. А все тому, що досвідчені кулінари не смажать його на сковороді, а запікають у духовці. Потрібно просто викласти шматочки бекону на деко і відправити в духовку приблизно на 20 хвилин, в результаті ви отримаєте ідеально проготовленія ароматні й хрусткі скибочки.

Тортільї та лаваші, які продаються в супермаркетах, є сирими. Багато їдять їх просто так, але ж в такому вигляді вони абсолютно не мають смаку. Насправді, такі продукти треба спочатку покласти на гарячу сковороду і трохи підсмажити з кожного боку, так буде набагато смачніше.

Якщо ви вірите картоплю, закидаючи її в киплячу воду, ви поступаєте невірно. Правильно варити картоплю, поклавши її в холодну воду і відправивши на плиту. Так вона рівномірно провариться і ви не зіткнетеся з ситуацією, коли зверху картопля вже готова, а всередині ще залишається сирою.

Остання помилка стосується не стільки готування, скільки подачі і поїдання, але про неї теж варто сказати, адже вона дуже популярна. Коли ви їсте суші паличками, шматочки часто розпадаються і рис опиняється в ємності з соусом? Вся справа в тому, що вмочати роли і суші в соус потрібно тією стороною, на якій знаходиться шматочок риби. Вмочати в соусі потрібно саме рибні частини страви, а не рис. Так ваші суші не будуть розвалюватися і придбають тонкий, приємний смак без надлишку сої.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...