Господині на замітку: Чіпси в мікрохвильовці. ТОП-3 смакових варіанти

Чіпси - улюблена закуска багатьох з нас: чоловіки не уявляють, як без них пити пиво, а діти взагалі не можуть пройти повз них в магазині.

Чіпси випадково придумав в XIX столітті американець Джордж Крам. З тих пір популярність чіпсів тільки зростає. Про якість чіпсів з мас-маркету та їх шкідливий вплив на шлунково-кишковий тракт написано чимало, але і це не зупиняє любителів снеків від їх покупки. У той же час чіпси цілком можна приготувати і вдома. При цьому використовується натуральний картопля, натуральні приправи і рослинне масло для фритюру, передають Патріоти України з посиланням на Іvona. Далі - мовою оригіналу:

"Предлагаем приготовить чипсы с тремя разными вкусами: паприкой, сушеным укропом и приправой для приготовления курицы. Домашние чипсы необходимо сразу съесть, поскольку через какое-то время они перестанут быть хрустящими. Готовить чипсы в домашних условиях можно в духовке либо использовать микроволновку. Домашние чипсы можно использовать в качестве составляющей вкусных салатов.

Приготовление:

  1. Очистить картофель от кожуры, натереть на слайсами на специальной терке.
  2. Залить холодной водой, дважды промыть тщательно от крахмала.
  3. Застелить рабочую поверхность бумагой, выложить картофельные слайсы, чтобы стекла жидкость и крахмал.
  4. Накрыть бумагой сверху, тщательно просушить.
  5. Сложить картофель в миску, добавить растительное масло, тщательно перемешать.
  6. Застелить тарелку в микроволновой печи пергаментной бумагой, выложить картофель, присыпать смесью соли и сушеного укропа.
  7. Готовить 5-7 минут до золотистости.
  8. Следующую партию картофеля присыпать солью и паприкой.
  9. Последний картофель посыпать солью и куриной приправой."

Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...