Господині на замітку: Деруни по-турецьки за 10 хвилин

Хвилинна смакота на сніданок для ледарів, незрівнянний рецепт з доступних продуктів.

Картопляні оладки можна зустріти практично скрізь, де в їжу вживається картопля - від Латинської Америки до Північної Європи. Але у вигляді млинців, вони стали популярними саме в Туреччині, в отримані млинчики можна класти будь-яку начинку або просто їсти з чаєм, передають Патріоти України.

Інгредієнти:
  • Картопля - 400 гр. (3 шт);
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль - 1/3 ч.л.
  • Перець - за смаком.
  • Масло для смаження.
Покроковий рецепт:
  1. Картоплю натерти на крупній тертці.
  2. Змішати з 2 яйцями.
  3. Додати сіль і перець за смаком.
  4. Розігріти сковорідку з олією.
  5. Викладати на сковорідку і смажити до готовності.
Подавати зі сметаною або будь-який інший начинкою.
Смачного!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Коли юридично було закріплено, що борщ - український, у світовій пресі сказали, що Україна відкрила другий фронт війни проти Росії", - Євген Клопотенко (фото)

субота, 27 лютий 2021, 17:58

Киянин навчався у найстарішій французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu, заснував популярний ресторан сучасної української кухні, реформує шкільне харчування, довів світові, що борщ – українська страва, і юридично закріпив це. Готуючи борщ за бабусин...

"Вовчиці" в шоці! - Олег Винник розповів про кількість сексуальних контактів у своєму житті (відео)

субота, 27 лютий 2021, 17:47

Співак переконаний, що з віком задоволення від сексу стає все «кайфовіше». Кумир тисяч українських жінок співак Олег Винник шокував відвертим зізнанням про особисте життя, передають Патріоти України.