Господині на замітку: Домашня ліверна ковбаса з духовки

Магазинна ліверна ковбаса відрізняється жахливим смаком і запахом. Це всім відомо. Все через промислове виготовлення і найдешевші продукти.

Домашня ліверна ковбаса, та ще й за правильним рецептом, сильно відрізняється від магазинної. Адже ти сам визначаєш якість інгредієнтів, робиш все з душею і не пхаєш в кінцевий продукт хімію, консерванти і інші дурниці, - пишуть користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Действительно отменный вкус, качество и польза. Попробуй и не пожалеешь.

ДОМАШНЯЯ ЛИВЕРНАЯ КОЛБАСА

ИНГРЕДИЕНТЫ

  • 600 г куриных желудочков
  • 600 г куриных сердечек
  • 500 г куриной печени
  • 500 г куриного филе
  • 200 г свиной грудинки
  • головка чеснока
  • 36 г морской соли
  • 1 ст. л. черного и белого перца
  • натуральная оболочка для колбас

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

  1. Куриные потроха очисти от жилок и пленочек. Орудуй ножом аккуратно. Затем промой. Чеснок, лук, потрошка и грудинку измельчи в фарш с помощью мясорубки. Затем фарш посоли и поперчи. Вымеси руками до однородности.
  2. Если нужно, вымочи и хорошенько промой оболочку для колбасы. Надуй ее, таким образом ты точно узнаешь, нет ли в ней дыр и трещин. Теперь вставь в мясорубку специальную насадку для колбас и накрути на нее оболочку.
  3. Не очень плотно, тут уж постарайся, начини оболочку фаршем. Немного примни, чтобы сырая колбаска стала немного плоской. Так меньше шансов ее порвать в дальнейшем. Концы оболочки свяжи нитками. И посередине нужно тоже подвязать, для лучшей защиты.
  4. На противень положи деревянные палочки или специальную подставку, чтобы колбаса не касалась дна. Духовку разогрей до 250 градусов и положи колбасу внутрь. Через 40 минут переверни свое изделие, чтобы оно было с двух сторон покрыто аппетитной корочкой. Проверь на готовность деревянной спичкой.

Не спеши пробовать колбаску. Дай ей остыть и распределить все соки равномерно. Твое терпение будет вознаграждено сполна, когда еле теплое изделие можно будет нарезать на куски. Аромат только усилится, и ты почувствуешь запах настоящей, свежей домашней ливерной колбасы. С магазинными аналогами вообще ничего общего.

Некоторые умельцы добавляют в рецепт еще сало, порезанное на кусочки, или твердый сыр. Можешь делать, как тебе заблагорассудится, гастрономические эксперименты развивают фантазию и умения повара."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

З архіву ПУ. Відео з Кріштіану Роналду і українською прикордонницею підкорює мережу

середа, 20 жовтень 2021, 3:00

Матч Україна – Португалія у Києві відбувся в жовтні минулого року. Відео приїзду нападника збірної Португалії Кріштіану Роналду в Україну на матч Ліги націй отримало нове життя в інтернеті. Популярний Instagram-канал 433 опублікував короткий ролик річ...

З архіву ПУ. "Дуже спокуслива лялечка": Міс Україна без білизни продемонструвала свої принади крупним планом (фото)

вівторок, 19 жовтень 2021, 3:00

Українська похвалилася досконалими формами в пікантній фотосесії. Українська модель переможниця конкурсу Міс Україна 2018 Леоніла Гузь похвалилася шикарним бюстом у фотосесії фотографу Andrew White. Леоніла Гузь позувала топлес і без білизни в незвичай...