Господині на замітку: Домашнє згущене молоко за 15 хвилин

Простий рецепт смачних ласощів.

Згущене молоко своїми руками за цим рецептом готується всього 15 хвилин! Це точно найпростіший спосіб зробити смачні і ароматні ласощі своїми руками, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 200 г молока;
  • 200 г цукру (або пудри);
  • 20 г масла вершкового.

Приготування:

  1. Змішуємо всі продукти в каструльці. Бажано брати посуд з високими бортиками, тому що маса буде сильно пінитися.
  2. На повільному вогні доводимо до кипіння. Коли почне кипіти, вогонь збільшуємо і варимо масу рівно 10 хвилин. Слід бути готовим до того, що згущене молоко буде дуже сильно пінитися.
  3. Через 10 хвилин приготування маса ще буде дуже рідка. Однак, нехай це вас не турбує, адже саме так і повинно бути. Коли маса буде остигати, заодно вона і поступово буде густіти.
  4. Тепер готову згущенку переливаємо в баночку і ставимо в холодильник. Через кілька годин вона ще більше загусне.

Такі ласощі виходять дуже смачними і готуються швидко і просто.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...