Господині на замітку: Дивовижні "Човники" (фото)

Сім'я буде в захваті.

Якщо у вас зовсім небагато часу на приготування обіду або вечері, порадуйте сім'ю такими «Човниками». Домочадцям точно сподобається, і вам готувати буде нескладно, - діляться рецептом користувачі в мережі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Блюда в духовке я называю «Ленивыми», чтобы их приготовить особого труда не нужно. Приготовили продукты, уложили их так, как расписано в рецепте, отправили в духовку и ждем необходимое время для того, чтобы приступить к наслаждению вкусным обедом или ужином.

Что нам потребуется:

  • Болгарский перец — 3 штуки;
  • Мясной фарш — 250 грамм;
  • Круглый рис — 60 грамм;
  • Помидоры — 3 штуки;
  • Твердый сыр — 60 грамм;
  • Растительное масло — 40 грамм;
  • Сметана — 100 грамм;
  • Петрушка — две веточки;
  • Перец — по вкусу;
  • Соль — по вкусу

Приступим к приготовлению:

Вскипятим поллитра подсоленной воды и всыпем рис. Варим примерно 20 минут (до готовности). Воду сольем и остудим.

Помидоры натрем на терке. Кожуру выбросим.

Возьмем глубокую миску, выложим в нее рис, фарш и тертые помидоры. Перемешаем. Добавим нарубленную мелко петрушку, посолим и поперчим по вкусу, снова перемешаем.

Перец разрежем вдоль, удалим семена. Смажем каждую половинку растительным маслом и посолим. Выложим в каждую «Лодочку» из болгарского перца начинку. Укладывайте щедро, так, чтобы перцы были наполнены с горкой.

Смажем верх сметаной и присыпем тертым сыром. Если вам кажется, что со сметаной будет слишком жирно, этот шаг можете пропустить.

«Лодочки» уложенные в форму (которую заранее смажем растительным маслом) отправим в духовку выпекаться на 35-40 минут при 180 °С.

Ароматные фаршированные лодочки готовы, приглашайте домочадцев за стол."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...

Світла середа 2025: Традиції і заборони третього дня після Великодня

середа, 23 квітень 2025, 7:40

Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...