Популярний ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов не приховує, що кулінарія - його велика пристрасть. Під час суворого карантину він навіть обзавівся професійної кухонним посудом, що дозволяє йому готувати, «як в ресторані», передають Патріоти України з посиланням на Факти. Далі - мовою оригіналу:
"— Хотя на самом деле мне больше по душе домашняя кухня, — признался ведущий канала «Украина». — Она более душевная, что ли. Поэтому я приобрел лишь несколько кастрюль, сковородок и ножей, которые просто облегчают процесс приготовления.
— Что вы готовите в осенний период?
— Сейчас для меня время блюд из тыквы. Я покупаю ее на базаре, выбирая круглые, слегка приплюснутые плоды ярко-оранжевого цвета. Мякоть таких тыкв всегда сочная и сладкая — такими получаются и приготовленные из нее блюда.
Мой фаворит — тыквенные оладьи, которые прекрасно подойдут и для завтрака, и для ужина. Они готовятся очень быстро, с минимальным количеством ингредиентов. Я добавляю в оладьи мускатный орех — он придает блюду пикантный вкус. А подавать такие оладьи лучше с пылу с жару вместе со сметаной.
Ингредиенты:
Приготовление:
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...