Актриса і ведуча Ольга Сумська поділилася рецептом солодких грінок з крем-сиром, бананами та ваніллю, передають Патріоти України.
Ці грінки насправді поширені в усьому світі, а в кожній країні трохи відрізняються способом приготування. Але у Франції вони були популярними, напевно, раніше, ніж усюди — ще в Середньовіччі, а потім страва отримала назву «французької» від американців.
Як би там не було, ніжні грінки з карамелізованим бананом — ідеальна страва і для романтичного сніданку з другою половинкою, і для затишного сніданку всією сім'єю.
Інгредієнти:
Приготування:
Збийте разом яйця, цукор, ваніль і корицю. За бажанням можна додати молоко, як це традиційно роблять в Іспанії.
Вмочуйте хліб у суміші для грінок і смажте на вершковому маслі з двох сторін по 2−3 хвилини.
Обсмажте банани в ванілі.
Намажте на грінку вершковий сир, накрийте іншим шматочком хліба та викладіть зверху банани.
Смачного!
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...