Найпопулярнішим блюдом з вишні є вишневе варення, яке має насичений колір, приємний аромат, довго зберігається і досить просто готується, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.
Для нього потрібна тільки сама вишня, цукор, близько години часу і знання деяких секретів, як зберегти ягоди цілими, - вишневе варення за нашим рецептом зможе приготувати навіть починаюча господиня.
Смачним доповненням до сніданку буде і джем з вишнею, який приготувати так само просто, як і варення.
Одним з улюблених сезонних страв є вареники з вишнею, які можна просто приготувати відразу для всієї родини.
Смачними вареники з вишнею виходять і при приготуванні їх на пару.
Компот з вишні зберігає кислий освіжаючий смак, який актуальний як в літню спеку, так може порадувати і взимку, а також стати в нагоді для приготування інших страв і десертів.
Порадувати рідних можна і приготувавши такий фантастичний десерт як пляцек з вишнями, - хоча готувати його не так просто, але докладні інструкції і фото процесу максимально полегшать завдання.
Також дивіться на Smak як готувати:
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...