Найпопулярнішим блюдом з вишні є вишневе варення, яке має насичений колір, приємний аромат, довго зберігається і досить просто готується, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.
Для нього потрібна тільки сама вишня, цукор, близько години часу і знання деяких секретів, як зберегти ягоди цілими, - вишневе варення за нашим рецептом зможе приготувати навіть починаюча господиня.
Смачним доповненням до сніданку буде і джем з вишнею, який приготувати так само просто, як і варення.
Одним з улюблених сезонних страв є вареники з вишнею, які можна просто приготувати відразу для всієї родини.
Смачними вареники з вишнею виходять і при приготуванні їх на пару.
Компот з вишні зберігає кислий освіжаючий смак, який актуальний як в літню спеку, так може порадувати і взимку, а також стати в нагоді для приготування інших страв і десертів.
Порадувати рідних можна і приготувавши такий фантастичний десерт як пляцек з вишнями, - хоча готувати його не так просто, але докладні інструкції і фото процесу максимально полегшать завдання.
Також дивіться на Smak як готувати:
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...