Найпопулярнішим блюдом з вишні є вишневе варення, яке має насичений колір, приємний аромат, довго зберігається і досить просто готується, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.
Для нього потрібна тільки сама вишня, цукор, близько години часу і знання деяких секретів, як зберегти ягоди цілими, - вишневе варення за нашим рецептом зможе приготувати навіть починаюча господиня.
Смачним доповненням до сніданку буде і джем з вишнею, який приготувати так само просто, як і варення.
Одним з улюблених сезонних страв є вареники з вишнею, які можна просто приготувати відразу для всієї родини.
Смачними вареники з вишнею виходять і при приготуванні їх на пару.
Компот з вишні зберігає кислий освіжаючий смак, який актуальний як в літню спеку, так може порадувати і взимку, а також стати в нагоді для приготування інших страв і десертів.
Порадувати рідних можна і приготувавши такий фантастичний десерт як пляцек з вишнями, - хоча готувати його не так просто, але докладні інструкції і фото процесу максимально полегшать завдання.
Також дивіться на Smak як готувати:
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...