Господині на замітку: Як приготувати вареники, варення, компот, желе з вишні

У червні вже стартував ягідний сезон, в зв'язку з чим актуальні рецепти приготування смачних страв з вишні.

Найпопулярнішим блюдом з вишні є вишневе варення, яке має насичений колір, приємний аромат, довго зберігається і досить просто готується, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Для нього потрібна тільки сама вишня, цукор, близько години часу і знання деяких секретів, як зберегти ягоди цілими, - вишневе варення за нашим рецептом зможе приготувати навіть починаюча господиня.

Смачним доповненням до сніданку буде і джем з вишнею, який приготувати так само просто, як і варення.

Одним з улюблених сезонних страв є вареники з вишнею, які можна просто приготувати відразу для всієї родини.

Смачними вареники з вишнею виходять і при приготуванні їх на пару.

Компот з вишні зберігає кислий освіжаючий смак, який актуальний як в літню спеку, так може порадувати і взимку, а також стати в нагоді для приготування інших страв і десертів.

Неймовірно смачним виходить і желе з вишні, крім того, з цією ягодою легко і просто за нашим рецептом можна приготувати кисіль.

Порадувати рідних можна і приготувавши такий фантастичний десерт як пляцек з вишнями, - хоча готувати його не так просто, але докладні інструкції і фото процесу максимально полегшать завдання.

Також дивіться на Smak як готувати:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...