Господині на замітку: Як своїми руками зробити популярний і смачний десерт до чаю (відео)

Торт Мурашник знайомий багатьом з дитинства. І це не дивно, адже для приготування цього смачного частування потрібні найпростіші продукти, а сам процес займе зовсім небагато часу.

У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом Мурашника, з яким впорається будь-який бажаючий, передають Патріоти України.

Отже, для приготування торта вам знадобляться наступні інгредієнти: маргарин (250 г), цукор (0,5 склянки), яйця (2 шт.), сода (на кінчику ножа), сіль (щіпка), борошно (450 г). Для крему: молоко згущене (1 банка), масло вершкове (200 г).

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця виделкою до отримання однорідної маси.

Крок 2: Потім змішати маргарин з цукром і гарненько перетерти. Після чого збити міксером до однорідності.

Крок 3: Змішати маргарин з цукром і збиті яйця, додати сіль і соду.

Крок 4: Тепер потрібно поступово ввести в майбутнє тісто борошно. Робити це потрібно акуратно, щоб не було грудок.

Крок 5: Залишити тісто в холодильнику на 1 годину.

Крок 6: Холодне тісто пропустити через м'ясорубку або натерти на крупній тертці, потім викласти на деко, застелене папером для запікання.

Крок 7: Випікати тісто в духовці при температурі 150 градусів близько 20 хвилин.

Крок 8: Поки тісто готується, зробити крем. Для цього розм'якшити вершкове масло, змішати його зі згущеним молоком і збити міксером до отримання пишної маси.

Крок 9: Дістати з духовки тісто, дати йому гарненько охолонути, після чого поламати його на дрібні шматочки.

Крок 10: Змішати шматочки тіста з кремом і скласти у формі мурашника. Потім дати настоятися в холодильнику приблизно 30 хвилин, після чого подавати до столу. Можна також прикрасити торт тертим шоколадом або кокосовою стружкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...