Господині на замітку: Як урізноманітнити популярний салат на Новий рік (відео)

Як зробити улюблену страву більш оригінальною.

Зовсім скоро настане Новий рік. Це час не лише подарунків і приємних зустрічей, але і смачних страв. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як легко і без особливих зусиль приготувати знаменитий салат за абсолютно новим і незвичайним рецептом, передають Патріоти України.

Отже, для приготування "королівської шуби" вам знадобляться наступні інгредієнти: червона риба слабосолона або копчена (400 г), огірок (1 великий), буряк (2 маленьких), морква (2 середніх), картопля (4 шт.), велика цибулина , майонез (для заправки), сіль, перець (за смаком), зелень (для прикраси).

Крок 1: картоплю, буряк і моркву потрібно відварити в злегка підсоленій воді. Важливо варити буряк окремо від інших овочів, щоб він їх не пофарбував.

Крок 2: Коли овочі зваряться, потрібно їх почистити, остудити і нарізати кубиками.

Крок 3: Рибу слід промити, промокнути паперовою серветкою, ретельно видалити всі кістки і також нарізати на кубики.

Крок 4: Огірок потрібно почистити від шкірки і натерти на тертці. Те ж саме треба зробити з вареним буряком, морквою і картоплею.

Крок 5: Додати в буряк трохи рослинного масла і перемішати.

Крок 6: Цибулю почистити і дрібно нарізати.

Крок 7: Починаємо збирати салат. Спочатку робимо шар риби, потім йдуть огірок, картопля, майонез, цибуля, морква, знову майонез, буряк, і знову майонез.

Крок 8: Готовий салат прибираємо в холодильник на 40 хвилин, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу. Також можна додати в якості декорації часточки лимона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...