Господині на замітку: Як зробити вдома березовий квас (відео)

Березовий сік - дуже смачний, корисний і освіжаючий напій.

Квас з березового соку відмінно освіжає і насичує організм вітамінами. А найприємніше, що приготувати такий напій вдома простіше простого. У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим рецептом квасу, який зможе приготувати будь-який бажаючий з найпростіших продуктів, передають Патріоти України.

Отже, для приготування квасу вам знадобляться наступні інгредієнти: березовий сік (10 л), родзинки (50 шт.), цукор (400 г).

Крок 1: Для початку потрібно гарненько процідити сік через марлю кілька разів, щоб він був чистим і прозорим.

Крок 2: Потім слід додати родзинки і цукор і перемішати.

Крок 3: Залишити сік бродити в темному прохолодному місці 3-4 дні, прикривши його кришкою. Але прикривати потрібно не щільно, щоб з соку в процесі бродіння могло виходити повітря.

Крок 4: Готовий напій потрібно розлити в скляні ємності і щільно закрити кришками. Зберігати березовий квас слід також в темному прохолодному місці.

Порада: Ємності для квасу обов'язково повинні бути скляними. Пластикові пляшки і банки можуть не тільки зіпсує смак напою, а й погано вплинути на організм через різні речовини, які містяться в цьому матеріалі і будуть взаємодіяти з рідиною.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...