Господині на замітку: Ідеальний рецепт для розвантаження організму після свята (відео)

Важка їжа, спиртні напої і велика кількість солодощів не кращим чином впливають на тіло, тому варто допомогти йому повернутися в тонус.

Після Нового року організму не завадить невелике розвантаження. Для цього ми підготували рецепт легкого та смачного супу, який швидко розбереться із зайвими кілограмами, передають Патріоти України.

Для приготування картопляного супу-пюре вам знадобляться наступні інгредієнти: картопля (700 г), масло вершкове (50 г), цибуля ріпчаста (2 шт.), курячий бульйон (2 л), молоко (100 мл), сіль і перець (за смаку), зелена цибуля (для прикраси).

Крок 1: Спочатку потрібно зварити курячий бульйон. Для цього можна використовувати будь-яке куряче м'ясо на ваш розсуд.

Крок 2: Потім слід почистити картоплю і нарізати її кубиками. Цибулю також почистити і нарізати на кубики.

Крок 3: У великій каструлі розігріти вершкове масло, висипати туди нарізану цибулю, накрити кришкою і потримати на маленькому вогні 10 хвилин.

Крок 4: Висипати в каструлю картоплю, додати сіль і перець, накрити кришкою і готувати ще 10 хвилин.

Крок 5: Залити всі інгредієнти курячим бульйоном, довести до кипіння і варити близько 25 хвилин до тих пір, поки картопля не стане м'якою.

Крок 6: Майбутній суп потрібно трохи охолодити, потім подрібнити в пюре за допомогою блендера.

Крок 7: Додати молоко, ретельно перемішати і подавати до столу, прикрасивши дрібно нарізаною зеленою цибулею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...