Господині на замітку: Ідеальний рецепт для сніданку (відео)

Як приготувати смачний сніданок для всієї родини.

Ароматні і свіжі оладки люблять, напевно, практично всі. А от готувати їх подобається далеко не кожному. А все тому, що багато хто не знає основних правил приготування цієї смачної і ситної страви, передають Патріоти України.

Отже, для приготування оладок нам знадобляться такі інгредієнти: кефір (0.5 л), яйце, цукор (1.5 ст. л.), сіль (1.3 ч. л.), борошно (2.5 склянки), сода (0.5 ч. л.) , масло рослинне для смаження.

Крок 1: Змішати кефір, яйце, сіль і цукор. Ретельно перемішати, щоб рідина була однорідною. Для цього можна використовувати міксер.

Крок 2: Додати в рідину муку і соду. Додавати краще потрошку, постійно помішуючи, щоб в тесті не було грудочок.

Крок 3: Залишити тісто настоюватися 30 хвилин. В цей час перемішувати його не можна, так як припиниться реакція соди і кефіру і оладки вийдуть пласкими.

Крок 4: Через півгодини на поверхні тіста повинні з'явитися бульбашки. Це означає, що можна приступати до смаження.

Крок 5: Важливо не перемішувати тісто, тому варто великою ложкою акуратно набирати його біля самого краю ємності і акуратно перекладати на сковороду. Обсмажуємо оладки на середньому вогні з двох сторін.

Як дізнатися, коли потрібно перевернути? Дуже просто - на поверхні тіста з'являться бульбашки. Це означає, що одна сторона готова і можна переходити до другої.

Крок 6: Готові оладки можна їсти як просто так, так і з різними соусами і добавками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...