Господині на замітку: Хот-доги з листкового тіста в духовці

Хот-дог – це сосиска або ковбаска в надрізаній булочці з додаванням кетчупу, майонезу або гірчиці. Існує маса різновидів цієї страви.

Айна Гартен, американська ведуча і письменниця кулінарних книг, радить зробити швидкі хот-доги з листкового тіста в духовці з діжонською гірчицею. Їх можна подавати на сніданок, а також брати з собою на пікнік, передають Патріоти України.

Хот-доги з листкового тіста в духовці

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 275 ккал на 100 г

Складові:

  • 1-2 листи розмороженого листкового дріжджового тіста
  • гарна діжонська гірчиця
  • 4 сосиски для хот-дога
  • 1 яйце, збите з 1 столовою ложкою води
  • морська сіль
  • мелений чорний перець

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 °С.
  2. Покладіть холодне листкове тісто на дошку і відріжте смужку довжиною з сосиску для хот-дога і шириною 13 см.
  3. Щедро змастіть частина тіста шириною 7 см діжонською гірчицею.
  4. Помістіть сосиску на кінець тіста, намазаний гірчицею, і загорніть на один оборот, щоб сосиска була обгорнута в один шар тіста і гірчиці.
  5. Змастіть наступну смужку тіста шириною 2 см збитим з водою яйцем і повністю загорніть сосиску в тісто.
  6. Повторіть з рештою тіста і сосисок.
  7. Помістіть хот-доги швом вниз на деко, застелене пергаментним папером. Змастіть збитим яйцем і рясно посипте морською сіллю і перцем.
  8. Випікайте впродовж 15-20 хвилин, поки тісто не підрум'яниться.

Як подавати хот-доги

Подавайте хот-доги гарячим разом з улюбленими соусами і свіжими овочами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...