Господині на замітку: Кухар розповіла, як правильно готувати рибні котлети

Цей рецепт подарує вашій родині смачну страву, яку готуватимете знову і знову...

Рецептом неймовірно смачних котлет з рибного філе поділилася в мережі користувачка, яка все життя пропрацювала кухарем, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Первым делом давайте определимся с ингредиентами. Для приготовления вам потребуется следующее:

  • филе минтая — 1,2 кг;
  • батон — 1 шт;
  • молоко — 250 мл;
  • лук — 2 головки;
  • 2 куриных яйца;
  • около 130 грамм сливочного масла;
  • панировочные сухари;
  • для жарки использовала подсолнечное масло;
  • соль, перец — по вкусу.

Процесс готовки:

  1. Батон нужно нарезать ломтиками и залить молоком, оставив на некоторое время.
  2. Лук очистить и мелко нашинковать, после чего пропустить через мясорубку вместе с филе рыбы и батоном.
  3. В фарш добавить яйца, соль и перец, и все хорошо перемешать.
  4. Сливочное масло нарезать небольшими кубиками.
  5. Берем немного фарша, внутрь заворачиваем масло и придаем котлете желаемую форму.
  6. Обваливаем котлеты в панировке и обжариваем на разогретой сковороде до золотистого цвета.

Вот, собственно, все и готово, можно подавать к столу с разным гарниром."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

неділя, 14 вересень 2025, 0:07

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

субота, 7 червень 2025, 23:10

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...