Господині на замітку: Куряча грудка, томлена в молоці, як альтернатива ковбасі
Нехай вас не лякає, що куряча грудка піддається мінімальній термічній обробці, при цьому м'ясо повністю встигає приготуватися, залишаючись соковитим і м'яким.

Що гріха таїти, сучасне суспільство міцно підсіло на ковбасу. Зручно, ароматно, поживно, смачно, хоч і не є повністю натуральним продуктом здорового харчування. Тому пропонуємо спробувати приготувати здорову альтернативу промислової ковбасі, - передають Патріоти України.
Інгредієнти:
- Філе курячої грудки - 200 г
- Молоко - 500 мл
- Готова суміш спецій для курки - 0,5 пакета
- Сіль за смаком
Приготування:
- Філе зачистити від плівок і жиру, промити і обсушити паперовим рушником.
- Змішати сіль з готовою сумішшю для курки. Можна використовувати куплений готовий набір спецій або змішати самостійно, підібравши по своєму смаку.
- Філе обваляти в спеціях, притискаючи руками, щоб суміш покрила м'ясо ароматної скоринкою повністю.
- Молоко влити в сотейник і довести до кипіння. Акуратно перекласти в молоко філе і дати молоку знову закипіти. Дорахувати до 30 (!) І відключити вогонь.
- Накрити сотейник кришкою і укутати в рушник, створивши ефект термоса.
- Коли молоко повністю охолоне (2-3 години), дістати філе і обсушити паперовим рушником.
- М'ясо готове до нарізки і подачі.
Смачного!
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
Інші публікації автора
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...