Популярний ведучий каналу «Україна» Олексій Суханов - відомий кулінар. Олексій зізнається, що навчився готувати у своєї мами і бабусі, які дозволяли йому допомагати на кухні навіть з найскладнішими пирогами.
"В десять лет я уже мог сам испечь пирожки!" - зізнався ведучий проекту «Говорить Україна», передають Патріоти України з посиланням на Факты.
"Но самое «вкусное» время в нашей семье наступало с приходом лета. Дома готовили пироги с ягодами, зеленью. Всевозможные запеканки и рагу. Как только в продаже появлялись грунтовые огурчики, мама их солила. Это было мое любимое лакомство — вареная картошка и малосольный хрустящий огурчик. Этим семейным рецептом я пользуюсь до сих пор. Правда, надо запастись терпением — эти огурцы делаются три часа. Но, поверьте, результат того стоит! Лучше всего подойдут обычные грунтовые огурцы — их уже можно купить на ярмарках. Конечно, можно взять и салатные сорта, но они получатся не такими хрустящими.
Ингредиенты рассчитаны на полтора килограмма огурцов:
Приправа для моркови по-корейски — 0,5 пачки; сахар — 100 граммов; соль — 50 граммов; уксус 9% — 0,5 стакана; чеснок — 0,5 головки.
1. Моем огурцы под проточной водой. Чтобы убрать горечь, можно замочить огурцы в холодной воде на несколько часов.
2. Помещаем нарезанные на кусочки огурчики в миску. Туда же высыпаем соль, сахар и приправу. Чеснок чистим и выдавливаем.
3. Тщательно перемешиваем все ингредиенты. Добавляем уксус и подсолнечное масло, снова хорошенько перемешиваем и ставим на 3 часа в холодильник. Но лучше все-таки пробовать огурчики на следующий день — они получаются великолепными!"
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...