Незважаючи на те, що на дворі середина листопада, ще можна робити заготовки на зиму. Є такий овоч, який можна консервувати цілий рік. Йдеться про капусту. Її можна солити і маринувати, а рецептів заготовки в кулінарії налічується чимало, передають Патріоти України.
Пропонуємо замаринувати білокачанну капусту з буряком.
Важливо приготувати смачний маринад для консервації. Радимо класичний варіант: сіль, цукор, рослинна олія, оцет в пропорції 1:1. Також не забути покласти чорний перець горошком.
Маринується капуста гарячим способом, що означає швидке приготування. Вже через добу капусту можна пробувати. Нерідко мариновані "пелюстки" додають у вінегрет, бургери і сендвічі.
Інгредієнти:
Приготування:
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...