Незважаючи на те, що на дворі середина листопада, ще можна робити заготовки на зиму. Є такий овоч, який можна консервувати цілий рік. Йдеться про капусту. Її можна солити і маринувати, а рецептів заготовки в кулінарії налічується чимало, передають Патріоти України.
Пропонуємо замаринувати білокачанну капусту з буряком.
Важливо приготувати смачний маринад для консервації. Радимо класичний варіант: сіль, цукор, рослинна олія, оцет в пропорції 1:1. Також не забути покласти чорний перець горошком.
Маринується капуста гарячим способом, що означає швидке приготування. Вже через добу капусту можна пробувати. Нерідко мариновані "пелюстки" додають у вінегрет, бургери і сендвічі.
Інгредієнти:
Приготування:
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...