Незважаючи на те, що на дворі середина листопада, ще можна робити заготовки на зиму. Є такий овоч, який можна консервувати цілий рік. Йдеться про капусту. Її можна солити і маринувати, а рецептів заготовки в кулінарії налічується чимало, передають Патріоти України.
Пропонуємо замаринувати білокачанну капусту з буряком.
Важливо приготувати смачний маринад для консервації. Радимо класичний варіант: сіль, цукор, рослинна олія, оцет в пропорції 1:1. Також не забути покласти чорний перець горошком.
Маринується капуста гарячим способом, що означає швидке приготування. Вже через добу капусту можна пробувати. Нерідко мариновані "пелюстки" додають у вінегрет, бургери і сендвічі.
Інгредієнти:
Приготування:
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...