Незважаючи на те, що на дворі середина листопада, ще можна робити заготовки на зиму. Є такий овоч, який можна консервувати цілий рік. Йдеться про капусту. Її можна солити і маринувати, а рецептів заготовки в кулінарії налічується чимало, передають Патріоти України.
Пропонуємо замаринувати білокачанну капусту з буряком.
Важливо приготувати смачний маринад для консервації. Радимо класичний варіант: сіль, цукор, рослинна олія, оцет в пропорції 1:1. Також не забути покласти чорний перець горошком.
Маринується капуста гарячим способом, що означає швидке приготування. Вже через добу капусту можна пробувати. Нерідко мариновані "пелюстки" додають у вінегрет, бургери і сендвічі.
Інгредієнти:
Приготування:
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...