Господині на замітку: Млинці на майонезі

Вони не засихають в холодильнику і довго залишаються такими ж повітряно-ніжними, як і після приготування.

До Масляної залишилося менше двох тижнів, які пролетять як один день. А значить настав час освіжити в пам'яті перевірені рецепти млинців і вивчити нові. Користувачі в мережі пропонують приготувати м'які млинці на майонезі, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Приготовь соленую творожную, грибную или мясную начинку на свой вкус, заверни ее в блины и наслаждайся замечательным вкусом!

На майонезе и воде

ИНГРЕДИЕНТЫ

  • 0,5 л теплой воды
  • 9 ст. л. муки
  • 2 ст. л. майонеза
  • 2 яйца
  • 2 ст. л. сахара
  • 15 г ванильного сахара
  • 2 ст. л. растительного масла
  • щепотка соли

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

  1. Взбей миксером или венчиком майонез, яйца, сахар, соль и ванильный сахар.
  2. Добавь теплую воду и просеянную муку. Хорошо перемешай, чтобы не было комочков и налей растительное масло. Дай тесту отдохнуть 20 минут.
  3. Смажь сковороду растительным маслом, но только один раз. В начале жарки поставь ее на средний огонь.
  4. Небольшое количество теста равномерно распредели по поверхности сковороды.
  5. Обжаривай блины на раскаленной сковороде по 1–2 минуты с каждой стороны. Следи за тем, чтобы они не подгорели.
  6. Подавай теплые блинчики с вареньем, мёдом или джемом.

Приятного аппетита!

На майонезе и молоке

ИНГРЕДИЕНТЫ

  • 500 мл молока
  • 1,5 ст. муки
  • 1 яйцо
  • 2 ст. л. майонеза
  • 1 ст. л. сахара
  • 0,5 ч. л. соды
  • 2 ст. л. растительного масла
  • о,5 ч. л. соли

ПРИГОТОВЛЕНИЕ

  1. Взбей яйцо, влей в него молоко.
  2. Добавь сахар, соль, майонез. Всё слегка взбей.
  3. Всыпь муку, влей масло. Замеси тесто по консистенции как густая сметана.
  4. Смажь сковороду маслом. Жарь тонкие блины по 1–2 минуты с каждой стороны.
  5. Мягкие блины на майонезе и молоке готовы.

Приятного аппетита!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2025 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 27 квітень 2025, 0:10

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...

Світла середа 2025: Традиції і заборони третього дня після Великодня

середа, 23 квітень 2025, 7:40

Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...