Господині на замітку: Незамінний рецепт на сніданок (відео)

Найсмачніший і простий рецепт млинців для всієї родини.

Млинці - ідеальний варіант ситного сніданку для всієї родини. Але як приготувати їх швидко і без особливих зусиль? Ми вже знаємо про всі хитрощі цього процесу. І готові поділитися всією інформацією з вами, щоб ваш сніданок був найсмачнішим і простим, передають Патріоти України.

Для приготування млинців вам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (2 склянки), окріп (1 склянка), вода кімнатної температури (1 склянка), рослинне масло (2 ст. л.), кефір (500 мл), цукор (2 ст. л.), куряче яйце (2 шт.), сода (1 ч. л.), сіль (на кінчику ножа).

Крок 1: Кефір змішати з окропом і водою кімнатної температури.

Крок 2: Акуратно всипати в рідину муку. Робити це потрібно поступово, постійно помішуючи майбутнє тісто, щоб в ньому не було грудочок.

Крок 3: Тепер потрібно додати сіль і рослинне масло. Перемішати всі інгредієнти за допомогою міксера або блендера.

Крок 4: Додати яйця і цукор і збити тісто на невеликій швидкості до отримання однорідної маси.

Крок 5: Всипати в тісто соду, перемішати ложкою і починати смажити.

Крок 6: Великою ложкою або ополоником потрібно виливати тісто на середину сковороди, потім акуратно покрутити сковородою, тримаючи її за ручку, щоб тісто розподілилося по всій поверхні. Коли побачите, що на млинці з'являються бульбашки, можна перевертати його на іншу сторону. Зазвичай цей процес займає близько 2 хвилин.

Крок 7: Готові млинці скласти в стопку. Можна прикрасити їх сиропом, кубиком вершкового масла, цукровою пудрою або іншими добавками на ваш смак.

Важливо: головна хитрість приготування таких млинців - ретельне змішування всіх інгредієнтів. Приділіть цьому процесу трохи часу, щоб переконатися, що всі продукти рівномірно розподілилися по тісту. Особливо це стосується яєць і соди. Це потрібно для того, щоб млинці вийшли акуратними, гладкими, красивими і рівномірно просмажувалися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...