Такі млинці добре смакуватимуть із сиропом, медом, варенням або згущеним молоком.

Неймовірно смачні, ніжні та ажурні – такими виходять заварні млинці на кефірі. Їх можна готувати в солодкому варіанті, додавши цукор, а також несолодкими, передають
Патріоти України.
Такі млинці просто усіяні безліччю дірочок, тому гарним доповненням до них буде мед, варення, згущене молоко або сироп, які смачно просочуватимуться через ці отвори.
Інгредієнти:
- Борошно - 300 г
- Кефір - 500 мл
- Вода (окріп) - 250 мл
- Яйця - 2 шт.
- Цукор - 2 ст. л.
- Сіль - 0,5 ч. л.
- Сода - 0,5 ч. л.
- Олія - 4 ст. л. + для смаження
Приготування:
- Яйця збити вінчиком. Додати цукор і сіль. Влити кефір та олію, перемішати. Поступово тонкою цівкою вливати окріп, постійно помішуючи. Потім всипати борошно та соду. Перемішати до однорідного стану, щоб не було грудочок.
- Добре розігріти сковороду й змастити олією.
- Ополоником налити тісто на сковороду і рівномірно розподілити його по дну.
- Смажити млинці на середньому вогні приблизно по 2 хвилини з кожного боку, до набуття золотистого кольору.
Такі млинці можна подати до столу з варенням, медом, сметаною або згущеним молоком.
Якщо їх використовувати для фарширування несолодкими начинками (грибами, куркою, сиром та іншими), то в процесі приготування тіста кількість цукру слід зменшити.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...