— грудинка, 300 г;
— картофель, 4 шт;
— лук, 1 шт;
— чеснок, 3 зубчика;
— сметана, 2 ст.л;
— горчица, 1 ст.л;
— соль, перец, специи, зелень.
Грудинку режем кусочками.
Картофель также нарезаем небольшими кусочками.
Лук – тонкими полукольцами или в произвольном виде, как нравится.
Смешиваем мясо, лук, картофель, выдавливаем сюда чеснок, солим и перчим, заправляем сметаной и горчицей, перемешиваем.
Выкладываем в сухие баночки эту массу, закрываем фольгой и ставим в холодную духовку.
Духовку включаем на 180 градусов и готовим около 1.5 часа.
Если у вас есть время, вы можете приготовить лепешку из воды, муки и соли и накрыть баночки такой «крышкой», только в процессе запекания, периодически смачивайте ее водой, чтобы она не пригорела.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...