Рецептом неймовірно смачної страви поділився у своєму блозі відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
"Останнім часом я дуже полюбив печериці. З ними все дуже просто - можна купити в будь-якому супермаркеті, легко приготувати і результат завжди приголомшливий. Якщо пам'ятаєте, ми вже готували крем-суп і ікру з печериць. Сьогодні я пропоную приготувати просту і дуже смачну закуску - печериці з фетою і часником.
Часник почистіть і дрібно порубайте. Змішайте в мисці фету з часником і посіченою петрушкою. Додайте запечені капелюшки грибів і трохи перемішайте. За бажання додайте трохи свіжемолотого перцю.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...