Господині на замітку: Печериці з фетою і часником від Євгена Клопотенка

У цьому рецепті ліпше використовувати лише капелюшки грибів, тому що вони ніжніші і мають дуже екзотичний вигляд.

Рецептом неймовірно смачної страви поділився у своєму блозі відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.

"Останнім часом я дуже полюбив печериці. З ними все дуже просто - можна купити в будь-якому супермаркеті, легко приготувати і результат завжди приголомшливий. Якщо пам'ятаєте, ми вже готували крем-суп і ікру з печериць. Сьогодні я пропоную приготувати просту і дуже смачну закуску - печериці з фетою і часником.

Час підготовки - 30 хвилин. Час приготування - 5 хвилин.
Інгредієнти:
  • печериці - 400 г
  • фета - 200 г
  • часник - 2 зубчики
  • петрушка - 5 гілочок
  • оливкова олія - 1 ст. л.
  • чорний перець (мелений) - за смаком.
Покроковий рецепт:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Печериці помийте і відокремте ніжки від капелюшків. Ніжки нам не знадобляться, але ви можете додати їх у суп або печеню. Викладіть капелюшки грибів на деко, застелене пергаментом, полийте оливковою олією і запікайте в духовці 15-20 хвилин. Дістаньте з духовки і дайте охолонути.

Часник почистіть і дрібно порубайте. Змішайте в мисці фету з часником і посіченою петрушкою. Додайте запечені капелюшки грибів і трохи перемішайте. За бажання додайте трохи свіжемолотого перцю.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...