Рецептом неймовірно смачної страви поділився у своєму блозі відомий шеф-кухар Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
"Останнім часом я дуже полюбив печериці. З ними все дуже просто - можна купити в будь-якому супермаркеті, легко приготувати і результат завжди приголомшливий. Якщо пам'ятаєте, ми вже готували крем-суп і ікру з печериць. Сьогодні я пропоную приготувати просту і дуже смачну закуску - печериці з фетою і часником.
Часник почистіть і дрібно порубайте. Змішайте в мисці фету з часником і посіченою петрушкою. Додайте запечені капелюшки грибів і трохи перемішайте. За бажання додайте трохи свіжемолотого перцю.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...