Традиційно їх смажили у фритюрі, тому блюдо корисним не назвеш. У 90-ті роки, з появою на екранах американських фільмів, ми дізналися про Донатс - пампушках з начинкою, які тоннами вживають поліцейські США. І знову пончики отримали популярність, тільки господині стали кмітливішими, і навчилися готувати випічку не у фритюрі, а запікати в духовці. Пончики в духовці не зажарюються, а залишаються світлими, вони виходять пишними і зовсім не жирними.
Сучасні пончики - це дуже м'яке і нереально смачне дріжджове тісто, покрите солодкої глазур'ю. Від цих печених пончиків в духовці просто неможливо відірватися, особливо в якості доповнення до гарячого чаю або міцної кави.
Пропонуємо класичний рецепт пончиків з простих, недорогих інгредієнтів. Процес підготовки тіста для пончиків досить довгий, а ось випікаються пончики всього за 10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...