Традиційно їх смажили у фритюрі, тому блюдо корисним не назвеш. У 90-ті роки, з появою на екранах американських фільмів, ми дізналися про Донатс - пампушках з начинкою, які тоннами вживають поліцейські США. І знову пончики отримали популярність, тільки господині стали кмітливішими, і навчилися готувати випічку не у фритюрі, а запікати в духовці. Пончики в духовці не зажарюються, а залишаються світлими, вони виходять пишними і зовсім не жирними.
Сучасні пончики - це дуже м'яке і нереально смачне дріжджове тісто, покрите солодкої глазур'ю. Від цих печених пончиків в духовці просто неможливо відірватися, особливо в якості доповнення до гарячого чаю або міцної кави.
Пропонуємо класичний рецепт пончиків з простих, недорогих інгредієнтів. Процес підготовки тіста для пончиків досить довгий, а ось випікаються пончики всього за 10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування:
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...