Шкаралупа "злітає сама", а жовток виходить ніжним і живильним.
Напевно, всі знають, що яйця корисно їсти на сніданок. У цьому продукті міститься багато білка, завдяки чому людина може поліпшити свою фізичну форму. Яйця не потребують складного способу готування - їх досить відварити і можна миттєво насолоджуватися апетитним стравою. Як приготувати яйця так, щоб вони вийшли ніжними і ароматними, а шкаралупа «злітала сама», - передають
Патріоти України.
Вам потрібно мати:
- 2 яйця;
- прохолодну воду;
- сіль;
- білий оцет.
Виконайте наступні кроки:
- Спершу занурте яйця в підсолену холодну воду, залиште на 5 хвилин. Потім вимийте їх гарненько.
- Налийте в каструлю холодну воду, додайте ложку солі, потім покладіть яйця.
- Накрийте каструлю кришкою і доведіть воду до кипіння.
- Зменшіть вогонь до самого малого і варіть яйця 5 хв. Потім вимкніть вогонь і почекайте 3 хв.
- Влийте в миску прохолодну воду, додайте ложку білого оцту і перекладіть туди яйця. Оцет вступить в реакцію з кальцієм, і шкаралупа стане ламкою.
- Коли яйця злегка охолонуть, зніміть з них шкаралупу легким дотиком.
Пам'ятайте, що якщо яйце варити занадто довго, то жовток стане синім і буде погано засвоюватися організмом.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...