Господині на замітку: Пиріг з яблуком або ягодами в мультиварці (відео)

Простий рецепт смачного частування до чаю.

Хочете приготувати щось смачне до чаю або кави, але не любите при цьому витрачати велику кількість часу на випічку? Нічого страшного, адже ароматний пиріг можна приготувати дуже швидко, використовуючи мультиварку. І в цьому матеріалі ми детально розповімо вам, як це зробити, передають Патріоти України.

Для приготування вам знадобляться такі продукти: борошно (1 склянка), яйця (4 шт.), цукор (1 склянка), яблуко (2-3 штуки) або ягоди (приблизно 150-200 г), масло вершкове (1 ст. л), сіль (щіпка), ванілін і кориця (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно розтерти яйця з цукром в зручній ємності. Можна робити це за допомогою міксера або віночка.

Крок 2: Тепер слід додати сіль, ванілін, корицю і розм'якшене вершкове масло. Збити масу до стану густої піни.

Крок 3: Акуратно додати в майбутнє тісто борошно. Робити це потрібно поступово, постійно помішуючи тісто, щоб в ньому не було грудочок. У цьому кроці ви також можете використовувати віночок або міксер.

Крок 4: Помити яблука або ягоди і промокнути паперовим рушником. Потім яблука слід нарізати на невеликі шматочки. Крупні ягоди також слід поділити на частини. Додати начинку в тісто і знову все перемішати, але на цей раз тільки ложкою.

Крок 5: Змастити чашу мультиварки маслом і вилити тісто. При необхідності акуратно розрівняти його ложкою.

Крок 6: Випікати пиріг в режимі "Випічка" приблизно 45 хвилин. Готовність десерту можна легко перевірити за допомогою зубочистки.

Крок 7: Готовий пиріг перекласти на широку тарілку і дати трохи охолонути. Потім можна прикрасити його яким-небудь сиропом, медом, ягодами, корицею або цукровою пудрою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...