Господині на замітку: Розсольник з рисом і солоними огірками (відео)

Як легко і швидко приготувати ситну і корисну страву.

Розсольник - відмінний варіант ситного і смачного обіду. Цей суп може бути як самостійною стравою, так і подаватися на стіл в якості першого, передають Патріоти України.

У цьому матеріалі ми поділимося з вами простим і швидким рецептом розсольнику, з яким впорається будь-який бажаючий.

Отже, для приготування розсольнику вам знадобляться наступні інгредієнти: будь-яке м'ясо або курка (250 г), картопля (3 шт.), солоні огірки (3 шт.), морква (1 шт.), цибуля ріпчаста (1 шт.), рис (3 ст. л.), томатна паста (2 ст. л.), зелень (невеликий пучок), лавровий лист (1 шт.), перець горошком (2 шт.), рослинна олія (1.5 ст. л.), вода (2 л).

Крок 1: Для початку потрібно зварити бульйон. Для цього слід залити м'ясо або курку водою, довести до кипіння і варити до повної готовності. Пінку, яка буде з'являтися на поверхні під час варіння, потрібно знімати ложкою. Коли вода закипить, треба додати в бульйон перець і лавровий лист.

Крок 2: Поки вариться м'ясо, можна зайнятися іншими продуктами. Картоплю треба почистити, помити і нарізати на невеликі кубики. Як тільки м'ясо буде готове, картоплю теж можна додавати в каструлю.

Крок 3: Через 5 хвилин після додавання картоплі потрібно покласти в бульйон рис. Ретельно перемішати всі інгредієнти.

Крок 4: Лук і моркву потрібно почистити і нарізати на дрібні шматочки.

Крок 5: Обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії 5-10 хвилин.

Крок 6: Тепер потрібно дрібно нарізати солоні огірки і додати їх на сковороду. Обсмажувати все овочі, періодично перемішуючи, 2-3 хвилини.

Крок 7: Додати до овочів на сковороді томатну пасту і налити трохи бульйону. Потім залишити гаситися на маленькому вогні приблизно 3 хвилини.

Крок 8: Готове м'ясо потрібно дістати з бульйону і нарізати на невеликі кубики.

Крок 9: Змішати всі інгредієнти для супу, додати їх у бульйон, ретельно перемішати. Посолити і поперчити за смаком і варити до повної готовності рису та картоплі.

Крок 10: Перед зняттям каструлі з вогню слід додати в суп дрібно нарізану зелень. Потім потрібно дати страві настоятися близько 20 хвилин. Подавати розсольник можна зі сметаною, чорним хлібом або сухариками.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...