Господині на замітку: Салат "Подарунок" - апетитні і красиві ласощі для рідних і гостей

Напередодні нового року так багато думок про те, що ж можна подати до столу, щоб здивувати гостей і нескладно було готувати.

Цей красивий салат смакуватиме не тільки на Новий рік, а ще й на Різдво, або на будь яке інше свято, або ж просто до вечері, передають Патріоти України з посиланням на UaNews. Далі - мовою оригіналу:

"Список продуктов на новогодний салат “Подарок” новогодний салат “Подарок”:

  • Яйца куриные — 4 штуки;
  • Огурцы свежие — 6 штук;
  • Майонез — 0,2 килограмма;
  • Куриная грудка филе — 2 штуки;
  • Консервированный горошек — 1 банка;
  • Лук репчатый — 1 штука;
  • Желатин — 1 пакетик;
  • Сыр твердых сортов — 0,2 килограмма;
  • Зелень свежая любая сезонная — 1 пучок;
  • Морковь свежая — для декора;
  • Красный сладкий болгарский перец — для декора.

Пошаговая инструкция по приготовлению салата “Подарок”:

  1. Маринуем лук. Сделать это можно так: режим на мелкие кубики или полукольца, кому как удобно, добавляем туда 1 столовую ложку сахара, щепотку поваренной соли и две столовые ложки уксуса. Сверху все заливаем кипяченой водой, чтобы он мариновался так до тех пор, пока вода полностью не остынет. Это приблизительно 30-40 минут.
  2. После этого отвариваем до полной готовности курицу и яйца. Далее нарезаем курицу на кубики и перемешиваем её с маринованным луком. Затем режем огурцы, очищенные яйца на кубики, а сыр натираем на крупной тёрке.
  3. Теперь начинаем укладывать наш салатик слоями. Выкладываем их в следующем порядке: курица с луком, огурцы, горошек, сыр, яйца.
  4. Каждый новый слой по типу салата “Селедка под шубой” мажем салатным майонезом, а также солим и перчим по вкусу. Затем при помощи ножа для чистки овощей нарезаем из моркови полосочки, своеобразные «ленты» и украсим ими наш салат.
  5. Чтобы салат скрепился, не разваливался и был насыщенного вкуса, отправляем в холодильник на минут 20."
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...