Господині на замітку: Скумбрія з апельсином і імбиром від Євгена Клопотенка (відео)

Цей рецепт ідеально підійде, як і для щоденного, так і святкового меню.

Скумбрія з апельсином і імбиром - чудова знахідка для тих, хто любить цю рибу. Приготована таким способом скумбрія виходить пряна, ароматна і просто тане в роті. Рецепт приготування розповів у своєму блозі відомий шеф-кухар і популярний фуд-блогер Євген Клопотенко, передають Патріоти України.
"Час підготування - 10 хвилин
Час приготування - 15 хвилин
Інгредієнти:
  • скумбрія - 1 шт.
  • апельсин - 1/2 шт.
  • корінь імбиру - 10 г
  • сіль і перець за смаком
Приготування:
  1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Скумбрію необхідно розморозити, видаліть зябра і нутрощі.
  2. З апельсина зріжте цедру і дрібно поріжте, а потім вичавити сік. Імбир очистіть, дрібно поріжте або потріть на тертці.
  3. Скумбрію натріть сіллю, перцем, апельсиновою цедрою і тертим імбиром, викладіть у пласку ємність і залийте соком апельсина. Залиште на 10 хвилин.
  4. Викладіть рибу на деко, застелене пергаментом, і запікайте протягом 15 хвилин. Подавайте з відвареною картоплею або картопляним пюре.

Готувати - це просто!"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...